Tulevia tapahtumia

Kävijöitä sivulla

Käyntejä kotisivuilla:41589 kpl

Koulutus ja vierailut

Yhdistys järjestää säännöllisesti lautamiehille koulutusta ajankohtaisista, lautamiestyöhön liittyvistä asioista. Lisäksi järjestämme tutustumiskäyntejä ja vierailuja lautamiestoimintaan liittyviin eri kohteisiin.

Tammikuussa on kaikille lautamiehille avoin Tammiseminaari käräjäoikeuden auditoriossa. Helmikuussa samaa teemaa syvennetään koulutusristeilyllä.

Kokoukset

Yhdistyksen sääntömääräisessä vuosikokouksessa yhdistyksen jäsenet valitsevat yhdistykselle puheenjohtajan ja hallituksen kahdeksi vuodeksi kerrallaan, päättävät tulevan vuoden toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta sekä hyväksyvät hallituksen laatiman edellisen vuoden toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen.

Hallitus kokoontuu keskimäärin kerran kuukaudessa. Se asettaa itselleen tarvittaessa työvaliokunnan ja työryhmiä tai toimikuntia valmistelemaan asioita. Yhdistyksen hallitus pitää aktiivisesti yhteyttä Helsingin käräjäoikeuden hallintoon, eri virkamiestahoihin sekä muihin läheisiin viiteryhmiin.

Helsingin Hovioikeuspiirin lautamiesyhdistykset ja -toimikunnat tapaavat säännöllisesti pari kertaa vuodessa.

Helsingin lautamiesyhdistyksen säännöt

Toimintasuunnitelma 2019

Tiedotus

Hallitus tiedottaa tulevista tapahtumista käräjäoikeuden istuntopostin yhteydessä sekä oikeustalon lautamieshuoneen ilmoitustaululla. Jäsenille lähtetetään jäsentiedotteet ajankohtaisista tapahtumista ja vierailusta sähköpostilla. Ne jäsenet, joilla ei ole sähköpostiosoitetta, saavat tiedotteen kirjepostilla.

Valtakunnallisessa Maallikkotuomari-lehdessä tiedotetaan yhdistyksen menneistä tapahtumista säännöllisesti. Lehti on jaossa lautamieshuoneessa.